jo també vull ser artista

Mirta en espera

Mirta en espera
12/12/2019

Actualment la Sala Badabaloc està realitzant un festival anomenat CATBASUR. Aquest festival internacional de teatre unipersonal comença amb ganes de promocionar la producció de teatre català i exportar-ho fora de les nostres fronteres.  El seu nom, tal com indiquen ells, és l’unió de Catalunya, Buenos Aires i América del Sur. I tot dintre de la celebració del 5è aniversari de La Badabaloc Teatre.

Aquest cop he arribat a Mirta gràcies al festival CATBASUR, ja que ha portat aquest espectacle durant 5 anys i no he pogut anar-hi abans.

Ens trobem amb un petit monòleg que de mica en mica creix. Amb tocs de clown, de musical (amb molta conya) fa una paròdia amb molts clixés que anem gaudint per la mateix protagonista.Sense gaire escenografia. Un banc blau, marca de la casa, un petit microfon per els moments musicals, una guitarra i una petita caixa és més que suficient per deixar tot en el bon fer de l’Angela.

Hi ha hagut un moment on la protagonista s’ha desdoblat en una argentina que ha emocionat i ens ha fet riure. Part del públic d’ahir ha sortit encantat per veure el bon fer d’aquest espectacle.

Podeu llegir la meva opinió i part del col·loqui posterior  al següent enllaç

← Tornar a Mirta en espera

Enllaç copiat!