Màgia a tocar

Màgia al rei

Màgia al rei
23/03/2018

Ignasi Steegmann, conegut artísticament com a Mag Stigman, és un showman, un artista polifacètic creador d’espectacles d’il·lusionisme adreçats a tot tipus de públic.

Els seus espectacles són dinàmics,i divertits, i inclouen diverses disciplines com la dansa, els malabars i la música.

Tant per la seva manera de treballar, com pel seu estil, fa que se’l pugui veure dalt de l’escenari d’un teatre, en una aula escolar o en una casa particular.

Per mi anar a veure un espectacle de màgia és viatjar a un món d’il·lusions i fantasia. És deixar volar la ment per tornar a sentir-me petita per uns instants. És mirar al meu voltant i veure com tothom somriu. És veure la innocència dels més petits amb aquella cara de sorpresa, la boca oberta i els ulls com a taronges.

Durant més d’una hora vaig gaudir com una nena. Cordes màgiques, anells que desapareixen i apareixen , jocs de manipulació amb cartes, malabars amb pilotes, i un munt de trucs més formen part dels seus espectacles. Com podeu imaginar tot això són hores i hores d’assaig.

Vaig ser espectadora de primera línia, i una de les escollides per col·laborar en un dels seus trucs de cartes. Va ser una experiència increïble. Encara estic flipant !!!

Si voleu oblidar per uns instants les vostres preocupacions i passar una estona realment  inoblidable, feu-me cas i aneu a veure al Mag Stigman. No importa l’edat que tingueu, us asseguro que us ho passareu d’allò més bé.

***1/2

 

← Tornar a Màgia al rei

Enllaç copiat!