M’esperava molt més

M3

07/03/2014

Hem començat amb mal peu aquest “Madrid al cuadrado” que realitza el teatre Tantarantana dintre del passeig teatral per Madrid entre el teatre de l’absurd i el realisme màgic.

He anat a veure l’últim dia de representació aquest M3, una comèdia entre el teatre de l’absurd i el surrealisme. És una proposta que beu de Mr Bean, així com d’altres còmics semblants.

I parteix d’una idea molt bona, el fet de trobar una llar assequible a les nostres butxaques. I la rebuda de les claus per poder entrar a la seva nova llar. Una llar d’un metre cúbic. Fins aquí la presentació molt divertida i a la vegada treu una mica de ferro. A més indicant que aquests espais es troben en aquests diaris xinesos (molt típic a les botigues de Madrid).

I un cop estem a casa, la instal·lació en aquest metre cúbic. Ens vol sorprendre amb gags que ja hem vist anteriorment (sigui amb el repetitiu Mister Bean) com amb d’altres. Molt celebrat la instal·lació del moble IKEA, i que podria treure una mica més de suc.

Per cert, la part del vídeo i so de l’obra, té molta importància a l’obra i aconsegueix dinamisme, modernitat i agilitat als gags que es van succeint.

…Més opinió

← Tornar a M3

Enllaç copiat!