Corre, corre, que t’enganxen

Los 39 escalones

Los 39 escalones
23/11/2018

Tots hem sigut nens i hem jugat a policies amb tansols un xiulet, hem fet persecucions de cotxes amb dues cadires o hem lliurat èpiques batalles entre indis i vaquers amb dos pals de fregona. Aquest esperit de joc i el poder immens de l’imaginació són la matèria prima de Los 39 escalones, la recreació de la novel·la d’aventures de John Buchan -famosa per l’adaptació cinematogràfica de Hitchcock- en clau de comèdia teatral.

Tansols 4 actors recreen centenars de personatges i localitzacions en una trepidant i divertidíssima persecució pels paisatges d’Anglaterra, i ho fan amb unes desenes de perruques i objectes del més variat. La còmica fugida et manté en suspens i aconsegueix grans esclats de riure, gràcies a la precisió milimètrica de la direcció de Pau Doz. El sentit de l’humor que gasten connecta amb el gran públic amb l’absurd, enginyosos jocs de paraules i equívocs que produeixen situacions completament surrealistes.

Cal destacar l’excel·lent ambientació acústica, que ajuda a mantenir la tensió i situar els diferents espais que se suceeixen, i el plat fort de l’obra… els dos clowns: Xavi Duch i Rubén Yuste. Amb la mateixa química que mostraven a Sugar. El Musical, estan absolutament hilarants en un frenètic exercici de fregolisme on interpreten tots els papers secundaris. Van guanyant punts per convertir-se en un dels duets còmics més cèlebres de l’escena catalana!

Los 39 escalones és un una comèdia indispensable per als amants del cinema i del teatre i agradarà a grans i petits. Diversió garantitzada!

← Tornar a Los 39 escalones

Enllaç copiat!