Trobar-te amb un amic

Les coses excepcionals

Les coses excepcionals
23/12/2018

El bigoti de Freddie Mercury és sens dubte una de les coses excepcionals que trobem en aquest món, i hi he arribat a pensar gràcies a aquesta agradable i entranyable hora que ens va regalar el Pau Roca.

Les Coses Excepcionals és un cant a la vida, una oportunitat de parar i apreciar aquestes insignificants coses que fan especials els moments. El més bonic d’això és que s’aconsegueix gràcies al teatre, però no un teatre qualsevol, ja que aquest muntatge traspassa les fronteres, trenca la convencionalitat de l’espai escènic no només fent al públic còmplice de la narrativitat dramàtica, sinó també involucrant-lo en l’escenari. Les Coses Excepcionals no és una obra de teatre, és una trobada amb amics, amb el “jo” més íntim, aquell a qui a cops oblidem donar-li la importància que mereix.

Però no tot és de color de rosa, aquest espectacle de Sixto Paz i El Terrat parteix de quelcom tràgic, ja que ens agradi o no, la vida es nodreix de tot, i aquí és on trobem la bellesa del text de Duncan Macmillan conduït per l’agradable monòleg de Pau Roca.

Jo ja tinc la meva nova llibreta on recordar totes aquelles coses que fan de la vida una aventura excepcional.

← Tornar a Les coses excepcionals

Enllaç copiat!