Les coses excepcionals → Club Capitol

3/01/2019

sense contemplacions, talleu-me el cap

Possiblement una de les recomanacions que més m’ha costat decidir per posar-me a escriure és aquesta obra de Sixto Paz i el Terrat amb “Les coses excepcionals“. Una comèdia que a tothom agrada i que a mi no m’ha convençut gaire.

Aquesta és una proposta que segons l’opinió de gran part de la gent que ha anat a veure-la, li ha agradat (per no dir directamenty entusiasmat). Per aquest motiu, la meva recomanació inicial  és que aneu al Club Capitol durant aquests dies i a veure si us atrapa en aquest recorregut interior d’un home amb cor de nen.

És una obra interpretada per Pau Roca i que procedeix de l’off-Broadway. Ens parla d’un nen de sis anys on la seva mare és a l’hospital per una “cosa estúpida” com podria ser un intent de suïcidi i per comença a fer una llista d’aquelles coses que li agraden o que li fan feliç.

Al final és una llista que creix per aquest sentiment de culpa que sentim quan les coses no han sortit com a nosaltres ens agradaria. A partir d’aquest moment, comença amb les coses excepcionals que de mica en mica no triga a anar afegint tal com van pasant els anys. Una llista que a aquell nen ara d’adult potser també li és útil.

Pau Roca realitza una interpretació adecuada i ens regala moments que tenen a veure amb l’esperança, la vida, moments plens d’alegria, de somriures i d’altres que no ho són. Una obra molt optimista, i per al meu gust una mica ensucrat que segurament no us deixarà indiferents.

I moltes més coses perquè em tallin el cap i que podeu veure al següent enllaç ja que inicialment la nota no era aquesta. **


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 18,00€

Comprar Entrades

Les coses excepcionals

Les coses excepcionals

Sixto Paz i El Terrat estrenen aquest nova producció: Les coses excepcionals. Una comèdia sorprenent i lluminosa, procedent de l’off-Broadway, interpretada per Pau Roca i que ens parla sobre les coses de la vida que valen la pena.

Sinopsi

Tens sis anys. La mare és a l’hospital. El pare diu que ha fet “alguna cosa estúpida”. Li costa ser feliç.

Així que comences a fer una llista de les coses excepcionals d’aquest món. Cadascuna de les coses que fan que la vida valgui la pena.

 • El gelat
 • Les pel·lis de Kung-Fu
 • Cremar coses
 • Riure tan fort que et surti llet pel nas
 • Les grues de les obres
 • Jo

La deixes al seu coixí. Saps que l’ha llegit perquè t’ha corregit l’ortografia. La llista no triga en tenir vida pròpia.

Una comèdia sobre sobre allò que estem disposats a fer per aquells que estimem.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos

Les coses excepcionalsLes coses excepcionalsLes coses excepcionalsLes coses excepcionalsLes coses excepcionals

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Noemí Benaches
  12345

  Tema profund tractat en clau de comèdia. Una llista de coses per les quals val la pena viure poden salvar d’un suïcidi? Una oda a la reflexió. Pau Roca està esplèndid en el seu monòleg i el públic que interactua de 10. Divertida, interactiva, profunda i molt recomanable.

  18/01/2019
 • Montse Frigola vera
  12345

  Molt bona

  12/01/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  12345

  A esta obra le ha pasado lo que yo le llamo “el síndrome del éxito”. Mucha gente te la recomienda, dice que les ha marcado, que han salido del teatro siendo una persona diferente… y claro… vas a verla con las expectativas muy altas.
  La obra te gusta, te atrapa, te divierte, te emociona e incluso por momentos a veces casi se me escapa la lagrimita.
  La interacción con el público y el excelente monólogo que hace Pau Roca tienen mucho que ver en este repaso por las cosas excepcionales de la vida y que nos hacen querer seguir viviendo la vida para sentirlas.
  Pero a mí me ha dejado con un sabor semi agrio a la salida. Esperaba algo más…
  De todas formas id a verla. Sin duda es una función muy especial y no os arrepentiréis de haberla vivido!

  03/01/2019
 • s
  s
  12345

  Tampoco es para ponerle un 5,es una obra pasable,me deje llevar por los comentarios de aqui pero no es para tanto.Interactua con el publico,comedia,drama,pero bueno……no deja huella.

  19/12/2018
 • antonio casares
  12345

  rius, et posas trist, rius, ets sents indentificat, rius, aneu sis plau

  10/12/2018
 • Alba Tudela

  D’aquelles obres que et fan sortir amb un somriure. Totalment recomanable

  09/12/2018

Articles relacionats