Conservem els records

Le fumiste

Le fumiste
29/01/2018

La companyia DonDavel va néixer de la passió pel teatre de Davel Puente Hoces, una persona apassionada pel circ, la màgia i el teatre d’objectes.

Davel Puente es va llicenciar en Comunicació Audiovisual a la Universitat Complutense de Madrid i ha format part de la companyia francesa Cirque Bidon que encara avui es desplaça en carruatges tirats per cavalls.

LE FUMISTE és el seu segon espectacle en solitari després de “Circo de Autor” on explicava els seus viatges pel món. Simultàniament participa en creacions col·lectives com a malabarista i mag, a França (on actualment viu), a Itàlia i a Espanya.

També ha col·laborat amb Pallassos sense Fronteres, editat la revista circense el Ambidextro, impartit classes d’Història del Circ a l’Escola de Circ Carampa, i actualment és redactor de la publicació Zirkolika.

LE FUMISTE és un homenatge a la memòria recordant les vivències de la infantesa, el primer amor, o als avis. Però els records són com el fum, que desapareixen, i ell, vol simbolitzar la necessitat de conservar els records, guardant-los en pots de vidre. Davant nostre aquests pots prenen vida, i acaben tenint anima. Però els records apareixen momentàniament, i com el fum, canvien de forma i s’acaben evaporant.

Passat i futur s’uneixen en un espectacle poètic i d’una bellesa plàstica increïble. Màgia, malabarismes, humor i poesia.

Magnífica la il·luminació, la música i la posada en escena. Un espectacle conceptuat com a familiar però que agrada molt als adults.

Senzillament deliciós.

La nostra valoració és de 8 sobre 10

Per veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Le fumiste

Enllaç copiat!