L’aventura d’avorrir-se

8/02/2019

Una reflexió sobre l’obsessió per estimular els nostres fills

L’Aventura d’avorrir-se és un espectacle familiar que interpel·la la consciència dels pares sobre l’obsessió que molts tenim per “estimular als nostres fills” amb l’objectiu de preparar-los millor per a un futur laboral que preveiem incert. La primera escena és de fina ironia i tota la platea va esclafir a riure, els grans com a catarsi i els petits per la comicitat de la situació. La resta del muntatge reivindica la màgia de la imaginació amb una exquisita senzillesa. Val a dir que la música està molt encertada. El meu company, el Roberto, li va semblar que aquest espectacle reflexiona sobre com s’hauria d’omplir el temps dels nens i que exalta el valor del joc en la seva essència més pura.
Per la seva banda, la Sofia, de 6 anys, diu “aquesta obra m’ha divertit. M’ha fet gràcia quan la mare acompanya a la Rita a les extraescolars i ella no vol. Em va agradar que jugués amb un aneguet”. I la Serena, de 3 anys, s’ho va passar pipa veient les titelles i ballava molt en els moments musicals. L’escena del gegant blanc li va fer por, però després va acabar rient.

Molt recomanable!!


Tot el que necessites per anar al teatre

L’aventura d’avorrir-se

L’aventura d’avorrir-se

L’aventura d’avorrir-se és un espectacle que reflexiona sobre l’avorriment i el temps de lleure dels nens i nenes.

Sinopsi

La Rita és una nena que s’avorreix i no sap jugar sola, tot i tenir moltes joguines. Però un dia, jugant amb un aneguet de goma a casa l’àvia, comença una aventura que la portarà  a viatjar amb la imaginació al món dels colors , descobrint personatges sorprenents…

Video

Fotos

L’aventura d’avorrir-se

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració