Musical per public familiar

Las aventuras de Hércules, el musical

Las aventuras de Hércules, el musical
19/11/2017

Estrenat en un altre format a la 61a edició del Festival de Teatre Clàssic de Mèrida, replanteja el mite d’Hércules en clau de circ i per a tota la família.

L’espectacle presenta a Hèrcules (Mikel Hennet) i el seu inseparable amic Yolao (Lluís Canet). Hèrcules és fill de Zeus (Roger Burrull que també fa de mestre de cerimònies), està dotat d’una força sobrenatural, i ha d’enfrontar-se a monstres, animals ferotges, gegants, … tot superant les 12 proves que li ha imposat la seva madrastra, la deessa Hera (Cristina Murillo).

Una producció on hi ha música i números coreogràfics amb un cos de ballarins format per Paula Pardo, Aaron Rides, Anna Migo i Miguel Angel Jimènez, i que és sense dubte el més destacable de tota la proposta. Acrobàcies i elements escenogràfics que han fet riure els nens amb les lluites d’Hèrcules amb els ocells, l’hidra de set caps o el drac.

Un acolorit vestuari i una posada en escena molt dinàmica, malgrat tot creiem que no ha estat suficient perquè la història fos entesa pels nens, en la nostra opinió; pensem que el mite d’Hèrcules és prou complex perquè sigui fàcilment entès, inclús pels adults.

Un espectacle molt treballat, vistos i de força qualitat, especialment en el que respecta a la seva part Musical i coreogràfic, malgrat que nosaltres opinem que l’argument emprat no és el més idoni perquè els infants arribin a connectar amb ell, ni tampoc el tipus d’humor que s’utilitza en algunes escenes.

Si voleu veure l’apunt original, només cal que cliqueu AQUÍ

← Tornar a Las aventuras de Hércules, el musical

Enllaç copiat!