Mentir? o dir la veritat…

Lapònia

Lapònia
11/02/2019

 

“Lapònia” és una comèdia àgil i divertida escrita per Cristina Clemente i Marc Angelet, que ens parla sobre la necessitat de mentir o no davant d’algunes qüestions per tal de no fer mal o crear una il·lusió temporal.

Els protagonistes d’aquesta comèdia són dues parelles; la formada per la Núria (Meritxell Calvo) i l’Olavi (Roger Coma), i la d’en Ramon (Manel Sans) i la Mònica (Meritxell Huertas). Haig de dir que tots quatre actors estan sensacionals, però el que s’emporta la cirereta del pastís és l’actor Roger Coma.

A “Lapònia” se’ns plantegen dues visions sobre el fet de mentir. Per una banda hi ha els que hi estan en contra, que creuen que s’ha de dir sempre la veritat i no enganyar per evitar decepcions, i per l’altra els que estan a favor d’endolcir una mentida, crear il·lusions o fer creure que la màgia existeix.

El Pare Noel existeix?  I el ratoncito Pérez?, els reis d’Orient?, l’Home del sac?, la Fada de la Primavera?, …

Engany o il·lusió?

El debat està servit.

La veritat i la mentida tenen els seus avantatges i els seus inconvenients. El que està clar és que tots nosaltres segurament hem mentit en més d’una ocasió per diverses raons: per vergonya, per orgull, per no quedar malament, per no fer mal, per crear il·lusions, per compromís,…

Veritat o mentida?

Vosaltres que en penseu?

Si voleu riure i passar-ho bé, no us perdeu aquesta divertidíssima comèdia !!!

 

***/****

← Tornar a Lapònia

Enllaç copiat!