Festival immersiu de comèdia, sang i fetge

La noche de los muertos vivientes ¡Live!

La noche de los muertos vivientes ¡Live!
30/09/2023 - Teatre Condal

És comèdia? És un thriller? És La Cubana dins del Krueger Hotel del Tibidabo? És un musical? És una sitcom? És la festa de la democràcia…? Doncs sí, La noche de los muertos vivientes LIVE! és una mica de tot això. Posar etiquetes, a part d’estar en general desfasadíssim i ser d’una poca elegància i falta de cosmopolitisme flagrant, és tan difícil com innecessari en aquest cas. La intenció del muntatge que adapta Daniel Anglés és la de convertir-se en una experiència sensorial completa. Vivim en una societat líquida i aquest espectacle també ho és. I també n’hi ha de líquids. Concretament… Sang. A dojo.

L’actor i excel·lent clown Roger Julià (Rhum & Cia, golfus de Roma) dirigeix junt amb Victor Gómez Casademunt (La Cubana, La jaula de las locas, Pares normals) la història d’un grup d’estranys s’amaguen en una granja en plena apocalipsi zombie. Els fans de la pel·lícula de sèrie B potser trobaran a faltar veure la pel·lícula que admiren, que únicament serveix de premissa per al joc frenètic que succeeix dalt de l’escenari. L’A-B-C d’història de zombies es compleix: personatges estereotipats en un entorn claustrofòbic lluiten per la seva vida i tot acaba fatal. La grandesa del muntatge rau a anar més enllà i ensenyar-te tot el ventall de possibilitats que tenen els personatges davant d’una mort segura. Ho fan amb un humor macarra i corrosiu, interacció constant amb el públic (gran part de l’espectacle passa a la platea!), càmeras en directe, efectes especials de primer nivell i molt rock’n’roll.

El repartiment d’entregats comediants com són Jordi Soriano, Míriam Tortosa, Nesa Vidaurrázaga, Mercè Martínez o Malcom MCarthy, amb els mateixos Victor G. Casademunt i Roger Julià i el debut als escenaris de la concursant d’Eufòria Alexia Pascual, són una assegurança humorística per a l’espectacle que farà les delícies de tots aquells que s’acostin al Condal amb ganes de viure una nit excitant i diferent, i farà arrufar el nas als qui busquin una vetllada teatral clàssica.

← Tornar a La noche de los muertos vivientes ¡Live!

Enllaç copiat!