S’han de desobeir les lleis injustes

La nena dels pardals

La nena dels pardals
31/10/2019

Felicitem des d’aquest espai als responsables d’aquest extraordinari espectacle, que finalment ha pogut arribar al Teatre Nacional de Catalunya amb tots els honors, un cop ha estat multi premiat arreu de Catalunya.

Ahir 30 d’octubre del 2019, aprofitant un passi per a escolars, els mitjans de comunicació que parlem d’Arts Escèniques vàrem ser convidats a assistir-hi. Malgrat que nosaltres el vàrem poder veure fa any i mig a la Mostra d’Igualada, en Miquel va voler repetir…. i la veritat és que encara em va agradar més que la primera vegada.

He estat més atent als detalls i valoro molt positivament el fet que el missatge que vol transmetre l’espectacle, és que les lleis injustes i absurdes han de ser desobeïdes pacíficament. No hem de matar els “pardals” simplement perquè el dictador de torn que està en el poder, ens ho ordeni, …. i de fet finalment es veu clarament que la seva ordre estava totalment equivocada i que salvar als “pardals” de l’aniquilació, pot resoldre el problema plantejat.

Hem pujat la nostra valoració de 4 a 5 cargols, perquè creiem que és un dels espectacles familiars millor aconseguits dels darrers anys, per la seva sensibilitat, la seva música i cançons en directe, per la qualitat de la posada en escena i les seves magnífiques interpretacions.

Malgrat que està classificat com a teatre infantil o familiar, creiem que qualsevol amant del Teatre, independentment de la seva edat, no s’hauria de perdre aquesta proposta.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a La nena dels pardals

Enllaç copiat!