La nena dels pardals → TNC - Teatre Nacional de Catalunya

15/03/2017

Bon teatre per a tota la família

La nena dels pardals es basa en un episodi de la història moderna de la Xina (quan Mao Zedong, en ple Gran salt endavant va decidir exterminar els ocells per evitar que es mengessin les collites) per construir un relat que convida a pensar per un mateix i no deixar-se endur per la veu que més crida.

Amb música en directe, unes cançons precioses i originals, un ambient sonor (també en directe) que ens fa creure que estem rodejats d’ocells, dos intèrprets que es transformen davant dels nostres ulls i fan servir tota mena de tècniques (especialment de titelles) per crear els personatges, molt sentit de l’humor i unes projeccions delicades i molt ben integrades, La nena dels pardals és un espectacle magnífic, complet i per a tota la família (també pels adults).

No us el perdeu!

Més informació a Somnis de teatre


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 8,00€

Comprar Entrades

La nena dels pardals

La nena dels pardals

A partir del conte de Sara Pennypacker, La nena dels pardals, Jordi Palet i Teatre al Detall ofereixen aquest espectacle amb música en directe de la Tresca y la Verdesca.

Sinopsi

Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, una nena decideix salvar-ne tants com pugui. El valerós gest d’aquesta nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida. Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians, el respecte a la vida i la saviesa innata dels nens basat en un fet històric.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Video

Fotos

La nena dels pardalsLa nena dels pardalsLa nena dels pardalsLa nena dels pardals

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració

Articles relacionats

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

Quan Mao va declarar la guerra als pardals

27 Febrer 2017

La companyia Teatre al Detall, Premi de la Crítica 2014 al millor espectacle familiar per L’endrapasomnis, estrena nou espectacle familiar: La nena dels pardals. Una història inspirada en el conte de Sara Pennypacker situat a la Xina de Mao Zedong, quan es va declarar la guerra als pardals dins d’un projecte per augmentar la producció agrícola anomenat ‘Gran Salt Endavant’. L’obra, que compta amb les il·lustracions de Noemí Villamuza i la música en directe de La Tresca i La Verdesca, es podrà veure al Sant Andreu Teatre (Sat!) del 4 al 19 de març.

Llegir més... n