La manipulació dels nostres sentits

La naturalesa i el seu tremolor

La naturalesa i el seu tremolor
25/02/2016

Es tracta d’un passeig interactiu, en el que als espectadors se li subministra uns auriculars per poder disfressar la realitat que els envolta, mitjançant un comandament itinerant que és dirigit per una persona que camina al costat dels participants d’aquesta experiència.

Entenem que el que se’ns ha volgut mostrar, és la manera de com es pot desvirtuar la realitat del nostre entorn amb una manipulació dels sentits…. però sincerament els missatges que ens intentaven transmetre no els hem acabat d’entendre… i la cara dels que ens acompanyaven en el nostre “tour” eren tot un poema.

Sincerament, aquesta proposta ens ha decebut força; segurament és que ja coneixíem els magatzems dels soterranis en una altra visita guiada… i no ens ha sorprès en aquesta nova visita… encara menys, quan ho hem fet ara a les fosques; la part més interessant ha estat la passejada pels Encants… però això ho podem fer en qualsevol moment i amb tota tranquil·litat, sense haver de seguir les indicacions de ningú. Una llàstima.

Aquest és l’enllaç de la nostra crònica sencera: http://wp.me/p19AHZ-gqa

← Tornar a La naturalesa i el seu tremolor

Enllaç copiat!