Divertit i reflexiu Cabaret

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas

La Melancòmica: Cireres & lentejuelas
22/05/2018

Dos dels actors (Elena Santiago i Adrià Ardila) ens vénen a rebre i ens fan passar a la sala, a escena Mireia Casado canta acompanyada al piano per Marc Sumsi.

Segons ens comenta la Mireia en començar l’espectacle, aquest és el seu treball de tesina de l’Institut del Teatre (ESAD), on a través de l’humor i la música fan una crítica de la societat actual.

El fil conductor de l’espectacle és la història d’una noia de poble que somnia a ser actriu, decideix fer el pas i anar a la gran ciutat buscant la seva oportunitat.

La seva maleta plena d’il·lusions i de cireres, la fruita de l’arbre al qual ella es va enfilar un dia on tot ho veia negre. “Perquè no et menges una cirera? Amb el seu sabor dolç segur que se’t passen tots els mals”.

CIRERES & LENTEJUELAS és un cabaret trilingüe (cançons en anglès, català i castellà), però és més que un cabaret, és un espectacle personal de la Mireia Casado que acompanyada dels dos actors i el pianista desenvolupa una història amb música, màgia i humor.

Una reflexió sobre el racisme, la sexualitat, la violència de gènere, els càstings, les oportunitats, el concepte de felicitat.

Nosaltres ja havíem tingut l’oportunitat de veure treballar a la Mireia Casado a “L’esbudellador de Witechapel” i “Coronel Ocell-Songs for a new world“, i a l’Elena Santiago més recentment a “Planeta Pària“. Totes dues mostren una gran espontaneïtat i simpatia dalt l’escenari i trenquen la quarta paret des del minut zero.

No coneixíem, i ens ha sorprès molt positivament, a l’Adrià  Ardila, amb uns magnífics canvis de registre. També valorem molt positivament la música en directe de la mà de Marc Sumsi, al que crec no havíem tingut oportunitat d’escoltar.

Un espectacle teatral de petit format, a estones divertit, i a estones profundament tendre i reflexiu, però en tot moment dinàmic i fresc. Encara una oportunitat dilluns dia 27 de maig en aquest espai màgic del Llantiol.

Nosaltres hem passat una bona estona i ens ha sorprès la gran qualitat de tot l’espectacle. Esperem que tingui una llarga vida.

Si voleu veure la nostra ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a La Melancòmica: Cireres & lentejuelas

Enllaç copiat!