Música, ball, teatre, i molt, molt bon rotllo.

La mar de bé

La mar de bé
30/09/2017

Per tercer any consecutiu, la Sala Muntaner acull el Barcelona Gay Men ‘s Chorus, un sorprenent espectacle de música coral composta per més de 40 veus masculines, sota la direcció de Luc-Olivier Sánchez.

Barcelona Gay Men ‘s Chorus és un cor format principalment per homes gais, que presenta a l’escena barcelonina una proposta musical de qualitat amb un repertori variat i una posada en escena atractiva per a la que no és necessari tenir experiència prèvia però sí mostrar compromís i actitud.

“La mar de bé” són els 40 mariners, a bord d’un vaixell ple d’esperances i somnis, amb els que he passat una nit memorable. Ball, interpretació i música d’estils diversos, que van des dels més clàssics als més actuals; bandes sonores de pel·lícules que han esdevingut himnes, temes de musicals, i alguna cançó pop espanyola. Cançons i lletres amb temes que aprofundeixen sobre alguns moments de la vida.

Quantes emocions viscudes en un mateix espectacle !!!

He cantat,he rigut i m’he emocionat. M’ho he passat molt bé amb temes com “Lady Marmalade” de Moulin Rouge, “Hey Brother” del disc-jockey i productor discográfic suec Avicii, “Parte de él” de la pel.lícula de Disney “La Sirenita” (…que tengo aquí que lindo es, es un tesoro que descubrí,…”), però també m’he emocionat molt amb temes com “No soy lo que el soñó” del musical “Kinky Boots”, en el que fins hi tot m’ha caigut alguna llàgrima,“Somewhere over the rainbow” la cançó de la banda sonora de El Mag de Oz (convertida en himne gai), una adaptació de “Mai caminaràs sol” en la cançó “Sale el sol” del musical “Els Miserables” (Quan caminis cap a un somni alça el cap ben alt, I no tinguis por, cap neguit. Ja ho veuràs, aquí ens tens.),…

 

Curiosament he descobert que també les cançons es pot cantar amb les mans. Totes les cançons són interpretades per la Conxita Aparicio en Llengua de Signes Catalana per poder arribar al públic sord.

 

M’he sentit molt ha gust. El temps se m’ha passat volant !!!

Us animo que hi aneu.

Què hi trobareu?…Música, ball, teatre, i molt, molt bon rotllo. Gent fresca i divertida que s’ho passa molt bé i que ens ho fa passar la mar de bé.

← Tornar a La mar de bé

Enllaç copiat!