Simfonia corporal en 3 moviments

La leyenda del fauno, la carta y el viaje

La leyenda del fauno, la carta y el viaje
03/03/2014

La Sala Fénix es converteix, amb aquest espectacle, en una petita sala de museu amb tres obres en exposició: tres quadres en moviment que conformen els tres actes d’aquest poema visual.

Tres històries independents amb un llenguatge comú: el mim corporal dramàtic. Tres viatges a mons imaginaris descrits a partir d’una música, una il·luminació i una gestualitat suggerents que intenten transcendir la comunicació oral o visual per segrestar l’experiència de l’espectador i dur-la dins de la mateixa atmosfera onírica d’on surten els personatges.

Elaborar i transmetre una narració sense paraules no és senzill. Cal uns intèrprets sensibles i precisos, segurs en la subtilitat de la seva feina. D’això s’encarrega en Mai Rojas –creador i protagonista de l’espectacle, format al Cirque du Soleil- acompanyat de tres actrius que arriben a Barcelona des de diferents parts del món per participar en aquest singular projecte.

Un espectacle recomanat per a espectadors interessats en nous llenguatges, pel teatre gestual, visual, físic o abstracte. No recomanat per a espectadors que desitgin entendre tot el que veuen o que es molestin si es trenquen el codis narratius habituals.

← Tornar a La leyenda del fauno, la carta y el viaje

Enllaç copiat!