Imprescindible!

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank
13/05/2018

La Brutal s’ha treballat a fons la seva reputació a base de bon treball i amb una direcció artística que té un sorprenent ull clínic i que, molt sovint, sol encertar amb allò que agrada i que funciona. Ho han tornat a fer…

Jo anava sense gaires pretensions a veure aquesta nova versió de ‘La importància de ser Frank’ i m’han sorprès… El text ens proposa una divertida història que reflexiona sobre les aparences socials, però el més interessant és com l’han portat a escena: una direcció afinadíssima de David Selvas, amb un repartiment excel·lent que fa un treball coral que sorprèn (per mencionar algú: la gran Laura Conejero…), amb una posada en escena atemporal que podria ser tan actual com dels anys 50, i amb una boníssima adaptació musical… sí,musical… amb unes composicions fresques, amb una música moderna, àgil i divertida.

Tot un exemple de com es pot arriscar adaptant un clàssic i portar-lo a l’actualitat d’una manera molt efectiva i un gust exquisit. Imprescindible, així dona gust anar al teatre!

← Tornar a La importància de ser Frank

Enllaç copiat!