La importància de ser Frank → TNC - Teatre Nacional de Catalunya

13/05/2018

Imprescindible!

La Brutal s’ha treballat a fons la seva reputació a base de bon treball i amb una direcció artística que té un sorprenent ull clínic i que, molt sovint, sol encertar amb allò que agrada i que funciona. Ho han tornat a fer…

Jo anava sense gaires pretensions a veure aquesta nova versió de ‘La importància de ser Frank’ i m’han sorprès… El text ens proposa una divertida història que reflexiona sobre les aparences socials, però el més interessant és com l’han portat a escena: una direcció afinadíssima de David Selvas, amb un repartiment excel·lent que fa un treball coral que sorprèn (per mencionar algú: la gran Laura Conejero…), amb una posada en escena atemporal que podria ser tan actual com dels anys 50, i amb una boníssima adaptació musical… sí,musical… amb unes composicions fresques, amb una música moderna, àgil i divertida.

Tot un exemple de com es pot arriscar adaptant un clàssic i portar-lo a l’actualitat d’una manera molt efectiva i un gust exquisit. Imprescindible, així dona gust anar al teatre!


Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 11,50€

Comprar Entrades

La importància de ser Frank

La importància de ser Frank

David Selvas dirigeix a Laura Conejero, Miki Esparbé o David Verdaguer en una de les obres més conegudes d’Oscar Wilde al Teatre Nacional de Catalunya

La gloriosa trajectòria d’Oscar Wilde va quedar arruïnada sobtadament amb la condemna a dos anys de presó que l’acusava d’indecència per la seva vida privada, només tres mesos després d’haver estrenat aquesta comèdia.

L’escriptor, que no es refaria d’un cop tan dur, ja havia denunciat sovint la hipocresia d’una societat cada cop més conservadora i controladora sobre la intimitat dels seus ciutadans. Una hipocresia que, de manera premonitòria, esdevindria la protagonista d’aquesta deliciosa obra mestra sobre els embolics amorosos de dos joves britànics i les seves secretes dobles vides, la qual anticipa algunes de les principals avantguardes del segle xx.

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Fotos + fotos

La importància de ser FrankLa importància de ser FrankLa importància de ser FrankLa importància de ser FrankLa importància de ser Frank

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Mònica

  Una molt bona adaptació de l’obra d’Òscar Wilde, divertida, fresca i amb unes actuacions fantàstiques, especialment de l’actriu Laura Conejero.
  Les actuacions musicals aporten el to fresc a l’obra i destaca la veu de Paula Jornet. Una delícia!!

  25/05/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Àgil i divertida obra d’Oscar Wilde.

  22/05/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Iba con las expectativas muy arriba!
  Entradas agotadas para todas las funciones antes de estrenarse, grandes actores, comedia musical de Òscar Wilde. La cosa pintaba muy bien!
  Y si… me ha gustado. Me he reído bastante (sobretodo con Laura Conejero en su papel. Sobreactuada y divina. Pero es que lo hace taaaaan bien. Imposible no reírse con ella).
  También destacar la gran composición musical de la obra. Las canciones me han encantado. Todos cantan bastante bien para no ser cantantes peeeero… me he enamorado de la voz de Paula Jornet. Maravillosa!!
  Así que ya sabéis… si queréis ver una comedia musical divertida y desenfadada esta es vuestra obra!!

  04/05/2018