Espectacular màgia de pel·lícula

El Mago Pop: La gran ilusión

El Mago Pop: La gran ilusión
31/12/2013

Si us agrada la màgia no us perdeu aquest espectacle.

Antonio Diaz ens proposa una estona de màgia espectacular: grans il·lusions, màgia de prop, manipulació, levitació, mentalisme… pràcticament toca totes les disciplines de l’il·lusionisme, tot impregnat de bon humor i bon rotllo.

Destaquen una molt bona i divertida execució de un retrocés en el temps a l’estil “Soma”, una versió pròpia del joc de cartes de l’amic Pedro, un interessant efecte amb un bitllet signat, una divertida levitació de un paper i un fantàstic viatge en el temps per endevinar diversos elements escollits pel públic de la sala.

La sessió acaba amb una espectacular teletransportació…. molt peliculero!

La veritat és que és un espectacle que se surt dels estàndards habituals de les sessions de màgia més clàssica. Connecta molt bé amb el públic, tant que és dels pocs cops que he vist tot un teatre aplaudint de’n peus al final de l’espectacle.

Sens dubte val molt la pena.

Posats a identificar àrees de millora, l’espectacle intenta mantenir un fil argumental a partir de un concepte de reality show anomenat “Magic Life”, sens dubte és la part més fluixa de l’espectacle doncs no acaba de lligar aquesta història amb la màgia que se’ns va presentant. Algun dels efectes caldria revisar-lo per fer-lo més visible a tot el públic (levitació del paper, bitllet) i en especial l’efecte inicial amb una caixa voladora de la que treu molt poc partit i queda molt diluïda malgrat la seva força escènica.

 

← Tornar a El Mago Pop: La gran ilusión

Enllaç copiat!