La boda més bèstia i exuberant de la teva vida

La Cubana: Campanades de boda

La Cubana: Campanades de boda
05/07/2014

La Cubana és part de la història viva del teatre català contemporani. Nascuts d’un grup de teatre amateur afincat a Sitges (com recorden a tothom sempre que tenen ocasió), van fer-se un lloc al panorama teatral gràcies a les seves esbojarrades accions de teatre de carrer i espectacles transgressors com Cómeme el Coco Negro o Cegada de amor, que es caracteritzaven per un humor desacomplexat, un llenguatge proper i familiar i el trencament de la quarta paret, amb la consegüent participació del públic durant tota la representació.

Campanades de boda és la síntesi de l’esperit i experiència adquirida de La Cubana: una catarsi de llenguatge cubanero. En dues hores de funció viatjaràs pel vodevil amb entrades i sortides vertiginoses i equívocs constants, passant pels deliris musicals, la interacció amb els audiovisuals i… la gran sorpresa final. Aquell moment de màgia que tan bé sap crear la Cubana, quan a tu et converteixen en el protagonista de la història i constates que, com canten a la seva cançó principal, “tots fem teatre en algún moment”.

Si tries veur Campanades, prepara’t per viure la boda més bèstia i exuberant de la teva vida. La Cubana s’entrega al públic: diuen que no saben fer-ho d’una altra manera. Si poden fer les coses grans, no les faran petites. Cada detall d’aquest espectacle està pensat per a que flipis de valent: des dels centenars de rams de flors que decoren tot el teatre fins a la multitud d’indis que ballaran al ritme de la versió bollywodiana de “Paraules d’amor” del Serrat (un puntazo).

Una reverència als Reis de la Comèdia. No us la perdeu.

← Tornar a La Cubana: Campanades de boda

Enllaç copiat!