Adéu, Arturo. Hola, La Cubana!

La Cubana: Adéu, Arturo

La Cubana: Adéu, Arturo
10/12/2019

Una altra de les grans estrenes de la temporada teatral ens la porta la companyia La Cubana, troupe que, tot i que també té detractors, és admirada per la majoria. Entre els que l’admiren, un servidor. Cert és que només he vist dues dels seus espectacles, “Cómeme el coco, negro” i aquesta de la qual els parlo, “Adiós, Arturo”. I dic jo, per què no hauré vist més? Si és que no paro de riure. Tot allò que creuen que han inventat els de el cinema immersiu i el sing-along (que són la bomba), La Cubana ja ho fa des de fa anys en el teatre. L’espectador és i se sent part de l’espectacle (que no s’espanti ningú que a ningú se l’obliga a fer res … ara, deixin-fer per a una experiència majúscula).

Amb, “Adiós, Arturo” formes part de l’espectacle ja des que estàs esperant a la porta per entrar a teatre. El que passa després, no ho desvetllaré. Bé, més aviat no parlaré de com passa el que passa. Que sigui sorpresa. Del que sí parlaré és de l’argument. Prepareu-vos per assistir a l’funeral d’Arturo Cirera Mompou, empresari i artista mort a l’edat de 101 anys. El funeral més divertit de la història a què assisteixen els personatges més il·lustres de dins i fora de les nostres fronteres, a més d’uns parents una mica expectants davant la possibilitat d’heretar molts diners.

La meva recomanació. Passin-se per el teatre a presentar els seus respectes al senyor Arturo. Ah, però no vagin de negre, desentonaran una mica …

← Tornar a La Cubana: Adéu, Arturo

Enllaç copiat!