Un homenatge quasi perfecte.

La Capitana. Homenatge a Carmen Amaya

04/11/2013

La CAPITANA consta de 5 quadres.

ANAR I TORNAR  de Ramón Oller. Jo no se que és el Duende, però intueixo que en aquest quadre “ni está ni se le espera”. M’ha semblat patètic.

MANDATO de Rocio Molina. Val la pena anar a veure LA CAPITANA nomes per veure-la. Posa el públic dempeus en la ovació més gran i farcida de “bravos” de la nit.  Un dels dos moments àlgids del espectacle.

HOMENATGE A CARMEN AMAYA de Joan Guinjoan.  Peça musical interpretada pel GRUP INSTRUMENTAL BCN216. És la primera vegada que veig tocar palmes mirant la partitura. Excel·lent.

BREVE SUITE PARA CARMEN de Mayte Martín. La sobrietat i l’ofici fet art. El segon moment àlgid del espectacle. Encara estic esborronat.

TRES ADJETIVOS A LA CAPITANA de Jesús Carmona. Impecable factura i cuidada coreografia. Una artista de gran nivell que arrenca els aplaudiments espontanis del públic en moltes fases de la seva interpretació .

La CAPITANA té una durada de més de dues hores. Si eliminessin el primer quadre mataríem dos pardals d’un tret. Tot i així val la pena. NO SE LA PERDIN.

← Tornar a La Capitana. Homenatge a Carmen Amaya

Enllaç copiat!