Un viatge musical per Barcelona d’antes

La cançó de sempre

La cançó de sempre
23/01/2024 - Teatre Gaudí Barcelona

La companyia 23 presenten un menú degustació i musical, per temes coneguts de la nostra cultura a La cançó de sempre.

Estrenada el setembre de 2023 al Teatre Eòlia, per alumnes de la mateixa escola que ens convida a viatjar per la nostra ciutat. Tot va sorgir d’un taller de final de carrera d’aquests alumnes de l’escola Eòlia. Es tracta d’un treball col.lectiu on tots els seus integrants hi han participat.

La cançó de sempre” és un viatge per Barcelona de la Rambla de les flors, pels carrers de Gràcia, per les llums del Paral·lel, pel barri xino de principis de segle. Tot amb diferents estils de música com la rumba, cuplet, els poemes que van recitant, les cançons de bressol que ens han cantat de petit.

Tot forma part de la nostra història, de la memòria’d ‘una ciutat i d’una generació i que s’ha perdut amb la nova Barcelona.

Tot el muntatge es pot definir com un concert teatralitzat amb música i veus en directe. S’ha d’agrair la feina que fa el Teatre Gaudí per donar visibilitat a aquests muntatges.

Sense gaire escenografia, un piano, una guitarra i unes cadires que fan possible la màgia de veure l’escenari ple amb les seves veus.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a La cançó de sempre

Enllaç copiat!