Han de tornar!

17/02/2016

Han de tornar!

No tinc paraules! Brutal!!

Primer de tot vull donar gràcies a la persona que ens va dir: “Heu d’anar a veure a Los Corderos; encara que sigui un cop a la vida”. Un cop? He flipat, vull repetir!

Com us ho explicaria…

La Banda de la fi del món és el nom de l’espectacle que neix de la unió de Los Corderos (David Climent i Pablo Molinero) amb la cantant i música de Miss Q (Pia Nielsen).

Los Corderos és un projecte artístic, un referent de teatre de creació més atrevit, conegut com a teatre bastard. Les seves creacions indaguen en la naturalesa de l’ésser humà, sobre els seus esforços per dominar el seu instint animal, els seus mecanismes de conducta i de relació i la variabilitat de les seves reaccions… tot això amb la finalitat de qüestionar molts dels conceptes que hem après sobre nosaltres mateixos i el nostre món. Són únics i originals, amb propostes interessants i arriscades.

Aquest espectacle és una mirada inter-galàctica dels humans, feta des de l’humor i la poètica teatral. Ens trobem amb una banda que ve del més enllà i que ens parlen de les improbabilitats. Ens diuen que “les coses per molt improbables que semblin són possibles”.

Si algú em pregunta com definiria el que he vist, els diria que és una bogeria agradable, una combinació de teatre textual, d’objectes, dansa, música, performance, concert… amb molta intensitat. Energia en estat pur. Frases plenes de sentit, missatges i veritats carregades d’intenció. Moments probablement improbables. Música, llum, efectes especials i espacials impressionants. Música electrònica i la increïble veu de la cantant danesa Pia Nielsen, hipnotitzadora.

A mi em va deixar amb la boca oberta des d’un bon principi. Tenia ganes de cridar, de pujar a l’escenari i participar d’aquella bogeria. Estava experimentant coses noves. Estava desconcertada.

“Res hi ha més improbable que la vida, i aquí estem”.

Han de tornar, SÍ o SÍ!!!


Tot el que necessites per anar al teatre

Cartellera /

La banda del fin del mundo

La banda del fin del mundo

loscorderos·sc estrenen a Hiroshima i, per primera vegada a Barcelona, el seu últim espectacle La Banda de la fi del món; en aquest nou muntatge, la companyia continua amb l’exploració del seu multidisciplinari llenguatge investigant, però, més en la paraula i en la música que en els seus anteriors peces.

No hi ha res més improbable que la vida i aquí estem. Tot és possible a l’abecedari de les improbabilitats. La Banda de la fi del món, propagadors de la RE-EVOLUCIÓ, us oferim una desconnexió amb el món  tal i com el coneixeu. Esperem que el nostre infra-vers desperti l’optimisme desesperat a la vostra espècie. Despulla la teva ànima i obre’t al caos.

LA COMPANYIA

El ramat neix a Barcelona al 2003, de la mà de David Climent i Pablo Molinero, ambdós pertanyents a la generació del 77, coincideixen per primera vegada al 1994 a l’Aula de Teatre de la Universitat Jaume I de Castelló. El llenguatge escènic de loscorderos·sc no està basat en la paraula, sinó en la interrelació entre text i fisicalitat, amb la finalitat de trobar noves vies de narració amb les que arribar a móns extra quotidians allunyats del simple retrat de la realitat. Els seus treballs han rebut els següents guardons: Premi Aplaudiment Sebastià Gasch al 2006,  Premi al millor muntatge teatral del Premi Unnim de Teatre al 2011, Premi al millor espectacle del III CENIT [Certamen de Nuevos investigadores teatrales] al 2011 i al 2013 el Premi FAD Sebastià Gasch.

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració.

Deixa la teva valoració

Has d'estar registrat per poder deixar la teva opinió. Pots registrar-te aquí, o pots entrar a continuació:

Articles relacionats

La utopia possible de Los Corderos

La utopia possible de Los Corderos

4 febrer 2016

Loscorderos.sc presenten a Barcelona La banda del fin del mundo, des d’avui i fins diumenge 14 de febrer, junt amb Pia Nielsen (o Miss Q). Un espectacle, un concert-performance, en què encarnen uns visitants arribats de l’espai intergalàctic per propagar la re-evolució, per desplegar l’abecedari de les improbabilitats.

Amb més de 10 anys de trajectòria com a companyia, Los Corderos són un referent del teatre més arriscat, i per això caldrà anar a la Sala Hiroshima, un nou espai a la ciutat que va obrir les seves portes fa menys d’un any per donar visibilitat als creadors emergents o consolidats de les arts escèniques contemporànies.

Llegir més...n