Un mite de la màgia a Barcelona

Juan Tamariz: Magia Potagia... y más!

Juan Tamariz: Magia Potagia… y más!
28/09/2016

Juan Tamariz és un dels mags més reconeguts del món, és un referent de la màgia per moltes generacions que ara són incondicionals d’aquest mestre.

Des del primer moment es posa el públic a la butxaca.

Durant 2 hores tenim la oportunitat de tornar-lo a tenir a Barcelona i de poder gaudir de la seva màgia, del seu humor, de la seva improvisació i de la seva presència escènica que ens enganxa a tots, nens i adults, durant tota la funció.

L’espectacle MAGIAPOTAGIA no és molt diferent dels anteriors presentats a Barcelona, varien alguns números, sobre tot els de màgia de prop, però funciona, i funciona molt be.

Barreja efectes clàssics com el seu “opener” del guant vermell o el “Sempre sis”, amb efectes cartomàgics com la carta ambiciosa o una carta endevinada per telèfon.

Ve acompanyat de la seva esposa, Consuelo Lorgia, amb una disminució de cartes i un efecte numerològic i del mag Alan amb una divertida cabina espiritista. Les seves intervencions son reeixides però queden sempre eclipsades pel carisma i personalitat del mestre.

En definitiva, Juan Tamariz ens porta un espectacle que no decep i que és fidel a les expectatives que genera poder gaudir una vegada més de una llegenda de la màgia.

← Tornar a Juan Tamariz: Magia Potagia... y más!

Enllaç copiat!