Aficionats a l’anime i encara no l’heu vist?

Isekai: història d’un segrest

Isekai: història d’un segrest
15/01/2024 - Teatre Tantarantana

Aquest cop tornem a pujar a l’Àtic 22, l’altra sala del Teatre Tantarantana. A veure si entrem en el joc que ens presenta la companyia La Salamandra, i mai millor dit. Una producció de Tantarantana com a Fàbrica de creació i Cia La Salamandra dins del Projecte de Suport a la Creació El Cicló.

La Salamandra presenta Isekai: història d’un segrest un espectacle immersiu sobre un món virtual-fantàstic quan ja no tenim l’oportunitat d’un futur en aquest món real. Un text de ciència-ficció escrit i dirigit per Loredana Volpe.

Tot és un joc, on hi ha un punt d’estil d’anime japonès i d’aventures on s’han de superar les proves.
Només per aquest joc inclusiu i que t’has d’imaginar estar en aquest món digital, ja m’han capturat des del primer moment.

Aquest punt d’imaginar-te en un món irreal i imaginari. Amb espases màgiques, poders i cartes que et donen habilitats i on moltes vegades m’hagués agradat entrar ja m’han guanyat des del primer moment.

Possiblement, no és una obra de teatre a l’ús, és un divertiment per aquells amants dels jocs, de l’anime, dels otakus,… Per cert, els canvis de personatges del joc, les transformacions, algunes de les lluites (boles d’energia per lluitar, etc..) s’han resolt molt còmicament i a la vegada molt efectius.

Si voleu veure la resta de la meva opinió us deixo el següent enllaç

← Tornar a Isekai: història d’un segrest

Enllaç copiat!