Divertits, espontanis, gamberros

Impro Side Story

Impro Side Story
11/11/2019

Torna a escena després del seu pas pel teatre Condal la temporada passada. IMPRO SIDE STORY, una producció de la companyia Les Improvisables formada per un elenc d’artistes vinculats al teatre musical. Rai Borrell i Roger Julià protagonitzen aquest nou espectacle acompanyats d’altres artistes.

Avui, nit d’estrena a la sala gran del Gaudí, han estat a escena, Rai Borrell, Roger Julià, Africa Alonso, Jordi Coll i Xavi Duch.

En entrar al teatre ofereixen als espectadors un paperet vermell on cal escriure una frase breu sobre el tema que voldríem que és tractes, paperet que es deixa dins un barret abans d’entrar a la sala.

Tres actors, Rai BorrellAfrica Alonso i Jordi Coll, acompanyats al piano per Roger Julià, inicien l’espectacle amb una cançó de Marc Gómez, l’única de l’espectacle que no està improvisada. Apareix en Xavi Duch que s’ofereix a col·laborar. A partir d’aquell moment comença el show de “IMPRO” sense guió …ni partitura on res està assajat ni pactat.

Un dels paperets vermells serveix de fil conductor de la primera història, humor absurd, improvisació, i una simpatia desbordant ha provocat el riure i ens ha enganxat des del primer moment fins al final de l’espectacle. Divertits, espontanis, gamberros, amb uns diàlegs i unes cançons que van construint sobre la marxa a gran velocitat.

Amb una constant interacció amb el públic a qui fan cantar, votar o parlar, hem gaudit d’un espectacle absolutament boig, divertit i espontani on com ells diuen han viatjat des dels elegants musicals de Broadway al fantàstic univers de Disney passant pel western o el musical de l’època daurada.

I al final, amb tots els papers vermells a terra, improvisen un número final absolutament hilarant on van enllaçant les frases que els espectadors hem escrit.

Un espectacle diferent cada dia i que depèn molt de la interacció del públic.

Totalment recomable per deixar-se portar i riure amb ells.

Per poder veure la ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Impro Side Story

Enllaç copiat!