Una coreografia massa repetitiva

If At All

If At All
11/07/2016

Dissabte vam anar cap al Teatre Grec amb moltes ganes de veure aquesta proposta de la Kibbutz Company, segurament amb masses expectatives. L’aforament a mig gas i molta calor.

És una proposta que interpreten 16 ballarins, 8 homes i 8 dones en solos, duets, trios i en grup. La circularitat marca en tot moment els moviments dels ballarins en una coreografia que, al nostre entendre, li manca un fil conductor clar i en certs moments es fa absolutament repetitiva fins al punt de l’avorriment. Una banda sonora molt dispersa que tampoc sembla que segueixi una coherència i una veu en off que va parlant durant tot l’espectacle però que no està subtitulada i per tant, a nosaltres no ens diu res, només paraules sense entendre que ens diuen.

Un espectacle amb uns ballarins excel·lents i una gran perfecció de moviments però que no ens va omplir, si a moments puntuals on ens deixàvem portar per la bellesa dels moviments i la sincronia de tots els ballarins a escena, però que en altres moments era un dejà vu amb repetició constant dels moviments ara per una parella, ara per la següent. La bona il·luminació no va aconseguir minvar aquesta sensació.

Per veure la valoració sencera cliqueu AQUÍ

← Tornar a If At All

Enllaç copiat!