L’impressionant saló de les meravelles

Hausson: El saló de les meravelles

Hausson: El saló de les meravelles
14/11/2019

Hausson torna a pujar als escenaris amb el seu nou espectacle El saló de les meravelles. En aquest show el mag presenta nous trucs basats, especialment, en les cartes. Tal i com diu el títol, totes les demostracions de màgia són una autèntica meravella.

Tot i que la majoria de trucs són de cartes, també en fa alguns altres amb daus i la ment i el pensament. A més a més, els materials utilitzats van variant al llarg de l’espectacle: pissarres, suport digital, caixes, sobres… Tots els trucs són sorprenents i acaben captivant de totes les maneres al públic, qui constantment participa en les propostes del mag.

Els trucs són tan sorprenents que no cal que l’espectacle tingui un fil conductor clar o ni tan sols que el mag contagi l’ambient amb una atmosfera màgica, ja que els resultats meravellosos acaben envoltant la sala de sorpresa i admiració.

Per tot això esmentat, cal destacar que es tracta d’un espectacle molt recomanable per aquells amants de la màgia, però també per aquells que no els hi agradi gaire, ja que amb aquesta proposta segur que quedaran encantats. També és una proposta vàlida tan per grans com per a petits, els quals vulguin passar una estona màgica al teatre.

← Tornar a Hausson: El saló de les meravelles

Enllaç copiat!