En la seva justa mesura

Projecte Ingenu: Hamlet

Projecte Ingenu: Hamlet
08/12/2014

El famós ‘ser o no ser’ torna a un escenari barceloní de la mà de la Sala Atrium i Projecteingenu. Parteixen de la traducció de Joan Sellent per fer reviure la història més popular de William Shakespeare.

Amb una direcció bicéfala decidida a respectar el text, l’escenografia esdevé un dels elements clau d’aquesta proposta. Una virgueria en fusta sobre rails ben pensada i ben resolta. Elements moderns en el vestuari, en l’atrezzo i en la música. Algunes oportunes projeccions sobre les parets negres de la sala. I aigua, molta aigua. Sobre aquest escenari un Hamlet de veu tremolosa que convenç acompanyat d’una colla d’actors joves amb molt talent que interpreten els diferents personatges que requereix el drama.

És una d’aquestes revisions que es fan en justa mesura, sense potinejar, respectant l’essència de l’obra i jugant amb els elements. Per aquest motiu penso que farà gaudir tant als avesats als versos de Shakespeare com a aquells espectadors que no han vist mai un Hamlet. Una proposta que cal veure.

← Tornar a Projecte Ingenu: Hamlet

Enllaç copiat!