ETERN

Projecte Ingenu: Hamlet

Projecte Ingenu: Hamlet
28/10/2019

Projecte Ingenu ens porta de nou el clàssic Hamlet, una història que serà contemporània durant molts més anys . Ens parla de la bogeria del nostre món, de la complexitat dels individus, i la relació entre ells. Un Hamlet fidel a l’original, que utilitza elements actuals per reforçar la vigència del discurs de l’obra.

La gran dificultat de representar aquesta obra és la fama en ella mateixa, buscar el sentit de la seva representació. Malgrat que parli de temes universals, quan un va a veure Hamlet sempre busca trobar-hi coses noves.

En aquest cas caldria destacar la interpretació dels actors, ja que juguen a dos temps: no estan acompanyants amb la indumentària de l’època, i a la vegada tenen el solemne pes de la monarquia. Hamlet és representat per Rosa Serra, amb un resultat espectacular, una personalitat complexa que es veu en cada moviment i paraula executada.

Si hagués de posar la cirera del pastís, diria que la Roser és el resultat d’un treball minuciós per part de la direcció (Marc Chornet Artells i Raimon Molins) i en ella mateixa, que aconsegueixen que Hamlet es posi a la seva altura, i no ells posar-se a la seva.

← Tornar a Projecte Ingenu: Hamlet

Enllaç copiat!