La vida després d’Instagram

Hàbitat (doble penetració)

Hàbitat (doble penetració)
17/04/2018

Hàbitat (Doble penetració) ha estat la guanyadora del primer premi DespertaLab, atorgat per la Nau Ivanow i la Sala Atrium, que beca espectacles de teatre experimental.

L’espectacle, amb direcció i dramatúrgia de Roger Torns, presenta un conjunt de personatges que viuen connectats a les xarxes però desconnectats de sí mateixos. Personatges que busquen l’amor, el reconeixement i la sensació de comunitat en el món després de les xarxes socials.

Hàbitat porta la seva premissa fins les darreres conseqüències convidant al públic a participar de la vida virtual dels personatges a través dels seus comptes d’instagram. Durant la funció, podem gravar, fer fotos, fer stories o fer servir el mòbil per veure els que fan els personatges en directe (tot amb respecte per no molestar la resta d’espectadors, és clar).

Amb una posada en escena despullada però plena de troballes i una entrega absoluta dels seus intèrprets, Hàbitat planteja preguntes interessants sobre la humanitat contemporània. No us la perdeu.

Més informació a Somnis de teatre

← Tornar a Hàbitat (doble penetració)

Enllaç copiat!