Ens torna als nostres anys d’adolescència

Grease. El musical

Grease. El musical
30/09/2021

La pregunta no és si has vist mai Grease, la pregunta és: quantes vegades l’has vist? Sincerament, jo no les puc explicar. Ara, Grease El Musical ha tornat i ho ha fet amb tots els luxes per celebrar el seu 50 aniversari amb molta música, ball i rock and roll.

Un vestuari i un escenari ple de color molt viu que canvia en un obrir i tancar d’ulls per transportar l’espectador amb una facilitat abismal d’una hamburgueseria a un taller de cotxes, a una pista d’atletisme, a un vestuari, a una perruqueria oa una esbojarrada habitació.

L’escenari transmet tanta frescor com el seu jove elenc d’actors, que et deixen impressionat a la butaca per la seva forma de ballar, cantar i interpretar, i només pots pensar: “això només acaba de començar per a ells!”. Tot plegat, amanit amb bona música en directe.

Grease és una història d’amor que tots coneixem, entre Sandy i Danny Zuko, que es desenvolupa a l’institut Rydell High juntament amb un grup d’estudiants entre els quals destaquen Rizzo, Frenchy, Kenickie, Marty, Cha Cha…que ens torna als nostres anys d’adolescència ia les emocions que tots hem sentit alguna vegada a l’època de l’institut: les pressions de grup, l’amistat, l’amor, els dubtes existencials, la personalitat forjant-se o intentant-ho, etc; un autèntic ball d’hormones que acompanyen les ganes de ballar de cadascun dels espectadors a les seves butaques.

← Tornar a Grease. El musical

Enllaç copiat!