Un clàssic renovat

Grease. El musical

Grease. El musical
01/10/2021

Qui més, qui menys, tots hem vist alguna vegada “Grease” i les seves mítiques cançons formen part de l’imaginari col·lectiu. Poder gaudir-les en directe, amb el seu enorme desplegament de color, bon rotllo i energia, és un xut d’adrenalina i ho és més encara per suposar la tornada als teatres plens i als musicals de gran format que tant havíem trobat a faltar.

Aquesta edició 50 aniversari aconsegueix treure’ns el sabor de boca amarg que deixa la pel·lícula quan la veiem amb una perspectiva més actual. Els canvis són petits però efectius i el converteixen en un espectacle del S. XXI donant profunditat als personatges, especialment a la Sandy que ja no és la nena submisa que canvia per agradar a un home.

Les cançons estan traduïdes a l’espanyol i, encara que això podria resultar xocant per als fans acèrrims que inclouen ‘Greased lightnin’ o You’re the one that I want en el seu playlist de capçalera, no genera estranyesa i ajuda a entendre el desenvolupament de l’acció. Increïbles els números grupals amb espectaculars coreografies plenes de color. Els ballarins desprenen energia, vitalitat i alegria convidant el públic a ballar (sense aixecar-se del seient) ia gaudir amb tots els luxes de la tornada als aforaments complets.

*Espectacle vist al Teatre Nuevo Alcalá de Madrid

← Tornar a Grease. El musical

Enllaç copiat!