Gelabert Azzopardi: Nom

14/03/2019

Un regal als sentits

Cesc Gelabert i Lydia Azzopardi funden al 1985 la companyia que duu el seu nom. És companyia resident del Teatre Lliure des de 2012 i des de llavors no han parat de presentar projectes i acumular premis.

En aquest projecte Gelabert Azzopardi fan un treball visual molt vistós tant pel que fa al moviment dels ballarins com les coreografies, el vestuari i la música ad hoc de Borja Ramos.

Azzopardi és la dissenyadora d’un vestuari colorista que va canviant a cada escena entrelligades per la música com a fil d’unió imprescindible. Els ballarins acompanyats d’una música sincopada poden fer en algunes escenes moviments repetitius in crescendo fins arribar a un clímax a partir del qual tot es torna suau i lent. És un canvi constant de llums, colors i moviments que et transporta i t’envaeix. Gelabert va entrant i sortint de l’escenari participant activament amb els 4 ballarins i donant el to de mestratge que li correspon.

Espectacle d’una gran dificultat tècnica i bellesa interpretativa.


Tot el que necessites per anar al teatre

Gelabert Azzopardi: Nom

Gelabert Azzopardi: Nom

Nom, l’últim treball de Cesc Gelabert, és un diàleg multipolar, sense jerarquies, entre els intèrprets / ballarins, el músic, la il·luminadora, el coreògraf i la dissenyadora de vestuari.

Enmarcat en el cicle de dansa contemporània programat pel TNC, és una coproducció del Teatre Nacional de Catalunya, una càpsula específica per a l’espai concret, amb improvisacions i matisos diferents en cada sessió.

 

Fotos

Gelabert Azzopardi: NomGelabert Azzopardi: Nom

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració