Es pot ser neutral en un conflicte armat? I en la vida diària?

Fusells

Fusells
01/02/2016

El director Daniel J. Meyer, que alhora és el responsable d’aquesta adaptació, ha volgut portar Fusells als escenaris ara, precisament en aquest 2016, any en el qual es complirà el 80 aniversari de l’inici de la guerra civil espanyola.

A molta gent, els sorprèn força que Bertolt Brecht escrivís una obra basada en la vida d’una família en plena guerra civil espanyola, però la realitat és que a ell li va marcar i molt aquesta sublevació de l’exèrcit contra un govern democràticament elegit i un morien diàriament milers i milers de persones.

Nosaltres hem tingut la sort de poder veure l’obra prèviament a la seva estrena, aquest passat divendres 29 de gener en un assaig, al que vàrem ser convidats per la companyia Descartable Teatre a la Nau Ivanow.

Un text curt però amb una intensitat brutal, que segurament Brecht va voler expressament que fos així, ras i curt però directe. Les interpretacions dels seus principals protagonistes ens han agradat moltíssim i especialment hem de fer notar el treball de Cristina Arenas. Però també molt la de Quim Vila, Jaume Madaula, Jordi Llovet i Georgina Latre.

Ens ha agradat molt i evidentment la recomanem, si o sí.

Si us bé de gust llegir la nostra crònica sencera ho podeu fer en aquest enllaç del nostre Blog “Voltar i Voltar”:
http://wp.me/p19AHZ-g9J

← Tornar a Fusells

Enllaç copiat!