Circ d’acrobàcies amb empatia vers als infants

Flou Papagayo

Flou Papagayo
13/07/2018

Un espectacle de Circ, dirigit especialment a un tipus de públic familiar, que a nosaltres ens va captivar per la seva màgia i ens va convertir durant una hora en “nens grans”.

Aquest és el nou muntatge de Mumusic Circus, companyia creada per Clara Poch i Marçal Calvet i que en aquesta ocasió juga amb uns personatges singulars: Bob Marshall (el mateix Marçal Calvet), un músic i verticalista capaç de fer coses increïbles amb els seus instruments; Sweet Clara (Clara Poch), especialista en veu, dansa i teatre corporal, i la funàmbula i ballarina Marta Zanahoria (Marta Camuffi).

Els espectadors estan situats a quatre bandes envoltant l’espai escènic; aquest és circular, de fusta amb un disseny totalment nuu. Aviat veurem que no importa pas, perquè l’omplen d’activitat les corredisses dels protagonistes, que giren incansables una i mil vegades l’escenari. L’important és la fantasia que transmeten des del minut zero i l’empatia amb el públic, molt especialment amb els infants.

Una manera molt personal de fer circ que es basa en el moviment, especialment el giratori, les persecucions entre ells, la comicitat provocant situacions totalment absurdes que provoquen el riure del públic, al que fan participar durant tota la representació.

Però és que a més a més d’aconseguir realitzar un bon treball com a clowns, realitzen acrobàcies a sobre d’una llarga barra giratòria i totalment inestable…. i fins i tot s’arriben a penjar pels cabells, que aguanten tot el pes del cos, en un número realment espectacular.

Una proposta on a banda d’aquestes acrobàcies, també tenen un paper molt important la música i la manipulació de cossos i objectes.

Vam gaudir de valent; creiem que és una proposta que triomfarà i tindrà un llarg recorregut, tant o mes que altres espectacles de la companyia, que han girat pel nostre país i també internacionalment per països com Gran Bretanya, Corea, Singapur, Itàlia, Suïssa, França o Polònia.

Per veure la ressenya original, només heu de clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Flou Papagayo

Enllaç copiat!