Fins i tot jugant el Barça, omplen la sala.

La Calòrica: Fairfly

A partir de 18,40€
Comprar Entrades
La Calòrica: Fairfly → Espai Texas
10/03/2017

Sembla difícil veure el teatre ple i totalment entregat a l’obra quan a l’exterior el Barça es juga un partit més que important. Però La Calòrica tenía tot un equip guanyador.

Tot comença amb un ERO, un fet molt més comú del que ens podem trobar en aquests moments. A partir d’aquesta premisa, ens expliquen la història de 4 companys de feina que veuen perillar la seva feina per culpa d’un ERO. Llavors decideixen deixar-ho tot i muntar la seva propia empresa. Amb una finalitat social, poder canviar el món. Però a vegades no és tan fàcil i som més mateialistes.

A partir d’aquesta premissa, en Joan Yago ens construeix una comèdia que de mica en mica es va transformant. Com en l’anterior obra “You say tomato” a partir dels riures inicials ens va endinsant en un tema més important per donar-nos la clatellada final. Es demostra que té una gran habilitat per la transició dels moments còmics als més delicats.

Es nota que l’obra la tenen per la mà, ya que fins i tot amb ‘petites’ incidències que han tingut durant la representació, han sabut sortir-ne sense perdre els papers, amb tota naturalitat i fent que sigui part de la funció sense cap problema.

Amb una nova disposició de la sala, el Tantarantana ha guanyat proximitat amb el públic. I s’agraeix molt en aquesta obra, ja que la proximitat és un punt a favor i totalment recomanable.

Tot i que ...

← Tornar a La Calòrica: Fairfly