La desesperança provocada pel desamor

Esmorza amb mi

Esmorza amb mi
22/05/2018

Una proposta escrita i dirigida per l’Ivan Morales, “cuinada a foc lent” , perquè s’ha pogut treballar d’una forma pausada en els locals de la Beckett, experimentant sense presses, amb la implicació i les aportacions dels actors.

Es tracta d’una història de personatges com nosaltres, o com els nostres amics o els nostres coneguts, que posa el focus en com podem tornar a creure en l’amor. Quatre personatges que estan en un moment vital de la seva vida i tenen un dilema que els hi cal resoldre per tirar endavant.

Quatre vides que s’entrecreuen. Quatre persones que lluiten per tornar a creure en l’amor. Quatre persones que necessiten creure que l’amor és possible.

ESMORZA AMB MI és una mirada amarga sobre el desamor, la necessitat d’afecte i la incapacitat d’estimar.

Una posada en escena diferent amb un sorprenent tractament de l’espai escènic. Una nova proposta de teatre immersiu on els actors es belluguen entre el públic i on el petit escenari està rodejat per una grada rodona que l’envolta. Una mena d’amfiteatre anatòmic per contemplar una lliçó d’anatomia emocional.

Una proposta valenta amb unes extraordinàries interpretacions, un genial tractament de l’espai i la il·luminació de Marc Salicrú i de la música, de la mà de Clara Aguilar.

Aquesta obra tindrà continuïtat com a web sèrie “Desayuna conmigo 360º” on cada capítol estarà protagonitzat per actors diferents, i on el guionista i el director també aniran canviant. Participaran el mateix Ivan Morales, Àlex Monner, Elena Martín o Àlex Mañas per aconseguir una visió més global i on tots els models d’amor tindran lloc.

Per veure la nostra ressenya original, només cal clicar en aquest ENLLAÇ

← Tornar a Esmorza amb mi

Enllaç copiat!