On és el límit de la creació literària?

Entre relatos

22/04/2016

Entre relatos és una obra de l’escriptor Donald Margulies (2 de setembre de 1954), dramaturg americà guanyador del premi Pulitzer per la seva obra Sopar entre amics.

Aquesta obra ens submergeix en el món de la creació literària i ens explica la trobada de dues escriptores, una de reconegut prestigi i l’altra encara començant la seva carrera. Ruth Steiner, prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària rep en el seu domicili, la Lisa Morrison, una brillant alumna que l’ha escollit com a tutora.

On acaba la meva vida i el dret a la meva intimitat i comença la teva vida i el dret a explicar el que jo t’he explicat? Fins on podem arribar en nom de l’art? Puc superar el meu mestre sense sentir remordiments?

Les dues actrius, Dana Càceres i Rachel Lascar, estan absolutament entregades als seus papers i ens han agradat moltíssim. També ens ha agradat la posada en escena on el pas del temps està marcat per petits canvis en els elements escenogràfics i en el vestuari de les protagonistes.

Obra densa de text, però molt recomanable!

Si voleu veure la nostra crònica sencera, cliqueu AQUÍ

← Tornar a Entre relatos

Enllaç copiat!