Tot el que necessites per anar al teatre

Entre relatos

A Entre relatos, Ruth Steiner, prestigiosa escriptora de contes curts i professora universitària, rep al seu apartament de Greenwich Village a Lisa Morrinson, una brillant alumna que l’ha escollit com a tutora. Aquesta trobada és el principi d’una acció que es desenvolupa al llarg de sis anys durant els quals la professora va deixant que la seva alumna penetri poc a poc en el seu món i vida íntima, establint-se una relació personal i professional de dependència mútua.

Donald Margulies ens submergeix en l’univers de la creació a través de la trobada de dues escriptores de dues generacions i cultures oposades. La complexitat de la relació que hauria de ser professional i s’acaba fent personal ens fa reflexionar sobre l’autoria artística i on és la frontera entre les relacions personals i l’ambició professional del creador. Fins on podem arribar en nom de l’Art?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • He de reconèixer que dijous passat em feia mandra anar a teatre, quin error tant gran hagués comès no anat-hi. Me n’havien parlat unes companyes de feina. I els n’estic molt agraïda. Et sents que estàs dins l’obra. Vaig disfrutat molt de la història, veure com totes dues dones evolucionen, com canvia la seva relació. I quina interpretació, totes dues, ben diferents, però genials les dues. Són dues hores curtestes, si es pot dir així.

  02/05/2016
 • Magnífica obra i excel·lent posada en escena de les dues actrius! Quin és el límit entre la meva intimitat i el teu dret a usar allò que t’he explicat? Fins a quin punt m’has de fer cas en allò que t’he ensenyat? Els dos personatges (professora i alumne de literatura) estan magníficament exposats, i l’obra ens posa en situació respecte a la seva relació que va evolucionant a mesura que passen els anys. Mentre la professora es fa gran, l’alumna creix i creix també en la seva professió. Entren en joc l’admiració, la gelosia, el sentiment de culpa, la melangia…

  Potser sembla que la primera part és palla mentre ens expliquen l’evolució de la seva relació, però us asseguro que res del que passa a la primera part és prescindible quan veus con esdevé la segona part i el final.

  Més que recomanable, no us la podeu perdre!

  02/05/2016
 • La obra me ha encantado, he visto un gran trabajo por parte de las dos actrices que ponen todas sus energías en la construcción de los personajes.
  La pieza no se me ha hecho para nada larga, de hecho no me hubiesen ido mal un par de escenas más, y el final, me ha emocionado mucho!
  Creo que el espectáculo ofrece un buen momento de reflexión sobre lo que es la inspiración literaria y el límite entre la ficción y la vida real.

  02/05/2016
 • Muy buena obra en todos sus aspectos.

  01/05/2016
 • Me encantó. Dos actrices geniales y una puesta en escena conservadora pero muy bien hecha. Teatro de calidad, las dos horas pasan volando.

  30/04/2016