La Roda s’atreveix amb tot, La Roda no té por a res.

En Joan sense por i la casa encantada

En Joan sense por i la casa encantada
02/11/2022

Ja és habitual que cada any La Roda ens sorprengui amb un nou espectacle. Amb la seva essència, amb la seva manera de fer, amb la seva proximitat… Ara feia cinc anys que no ens delectava amb una collita pròpia. I quina millor manera de fer-ho que en plena celebració de Tot Sants. La Roda ens té acostumats al fet que en cada espectacle que estrenen es parlin de valors i sentiments. I fer-ho d’una manera ben clara per tal que el missatge arribi als seus espectadors preferits: els nens. “El Joan sense por i la casa encantada” no és menys i ens parla de la por, la valentia, l’experiència i la unitat familiar.

El nou espectacle de La Roda és ideal pels més menuts de la casa, amb colors, llums, titelles i cançons. Però, com sempre, té les seves picades d’ullet als més grans per tal que també sentin que formen part d’aquest “univers rodolià”. “El Joan sense por i la casa encantada” és un espectacle amb cara i ulls, amb un missatge més potent del que podem arribar a pensar. Un missatge per estimar. Aquest cop, i després de cinc anys, han preparat un espectacle molt innovador, ja que hi han incorporat jocs de llums amb el negre i el florescent, titelles amb format XL i un escenari multiescènic i transformable.

Un nou diamant de La Roda que no deixa indiferent ni a petits ni grans. Tot l’elenc està fabulós i es nota que els petits detalls estan molt ben cuidats. Cal destacar la manera que estan presentats cada un dels personatges, amb un color diferent que els caracteritza i d’aquesta manera donar-li un atractiu més pels ulls dels joves assistents. “El Joan sense por i la casa encantada” és un espectacle que quan acaba t’adones que has estat una hora amb un somriure de complicitat i felicitat que s’encomana. Després de cinc anys, La Roda presenta un show que de segur que continuarà rodant.

 

 

← Tornar a En Joan sense por i la casa encantada

Enllaç copiat!