Somnàbuls en món massa despert

Els somnàmbuls

Els somnàmbuls
23/09/2020

Absència i necessita. Comèdia per aquells moments incòmodes, que rebutgen però hi posem el peu de ple. Tres amics que amb el cos expressen les seves inquietuds, dubtes i desitjos. I que amb la parla només ho enreden tot.

Somnàmbuls en un món capitalista, ple d’estructures immòbils. Però on està les necessitats de cadascú, un món on és difícil trobar-nos. Una història que Noël Coward va començar a dissenyar, i que Llàtzer interpreta per trobar aquests espais on els esquemes es trenquen. Una obra de text que xerra a través del subtext.

Una interpretació que aporta aquella comunicació, aquells esquemes que la cultura i el llenguatge encara no han aconseguit trencar. Genís Casals, David Marcé i Laura Pujolàs es despullen amb el moviment, i amb la seva expressió facial t’endinsen en el seu món.

Un espai escènic que et converteix en la consciència dels personatges. 90 minuts que t’allunyen de convertir-te en un espectador. 90 minuts de pensar en tu, i en experiències pròximes, però que s’amaguen darrere de l’armari, i ningú vol recordar. 90 minuts que no idealitzen les relacions, sinó que qüestiona les nostres decisions.

← Tornar a Els somnàmbuls

Enllaç copiat!