Comèdia rural amb molt humor negre

Els ossos de l’irlandès

Els ossos de l’irlandès
18/11/2023 - Teatre Akadèmia

Víctor Borràs va escriure Els ossos de l’irlandès l’any 2021. El juliol d’aquell any se’n va fer la lectura dins el marc de l’Obrador d’estiu de la Sala Beckett de Barcelona. La lectura va ser dirigida i protagonitzada pel mateix equip que presentem en aquest projecte i va tenir una gran acollida. Primer de tot, s’ha de dir que millor no indicar res sobre els diferents girs que realitza la història. Per no trencar la màgia del teatre i de la comèdia. L’únic que el personatge de l’irlandès i de la Sandra els tenim present en tot moment.

En Xavier (Ivan Benet), l’Hèctor (Norbert Martínez) i en Llorenç (Ernest Villegas) es coneixen des de fa anys i panys i han viscut tota la seva vida al mateix poblet. Un esdeveniment traumàtic de fa 20 anys va alterar l’amistat que mantenien.

Aquesta obra és una comèdia rural amb molt humor negre. A més amb molts girs en la trama que et treuen el riure en tot moment. S’ha de dir que els tres actors en estat de gràcia a l’hora d’interpretar els seus papers. Els seus personatges están molt ben escrits i interpretats. Van creixent de mica en mica, mantenint l’intriga durant tota la trama.

L’espai sonor, magnífic. Una pena que quan plou a l’escenari no ho faci fora.

Podeu veure la resta de la meva opinió al següent enllaç

← Tornar a Els ossos de l’irlandès

Enllaç copiat!