Tallar les ales fins i tot als ocells

Els ocells

Els ocells
06/01/2021

Color, dinamisme, ritme. Ritme trepidant, que no estressant. Ritme molt ben portat que no decau en cap moment i que ens fa estar presents, com presents estan de principi a fi els personatges. Personatges molt ben treballats, amb molt de joc i molta creativitat, tant a través del cos com de la paraula.

Excentricitat de qualitat amb contingut. Humor i absurd com a vehicle d’un missatge potent on apareixen figures com la democràcia (que no estava morta, la que estava morta era Rita!), l’autoritat, l’administració pública, l’esglèsia,…i un capitalisme Dj que intenta explicar que tot el que vivim en el seu nom és una mala interpretació d’un missatge que una vegada va donar per ajudar a un pobre home.

Crítica del sistema que hem creat i en el que estem immersos pensant que som lliures quan realment som esclaus. I cecs, ja que no veiem alternativa tot i tenir exemple d’altres moments i realitats en que érem més feliços, tot i semblar-nos ara una utopia. Un sistema molt ben fet per atrapar-nos i amagar-nos les vies d’escapatòria.

Profunditat i temes de pes en format faula divertida i musical amb ocells que ens fan de mirall a les misèries humanes. Molt recomable!

← Tornar a Els ocells

Enllaç copiat!