Com un episodi de la Dimensió desconeguda

Eli

Eli
07/11/2018

Aquest cop anem a la prévia de “ELI” a la Sala Versus Glòries. A més amb una grata sorpresa , ja que en un dissabte amb fúlbol i jugant el Barça, el teatre estava totalment ple amb bastant jovent.

Aquest cop, Roc Esquius ha escrit una obra de ciència ficció (com vam veure amb Mars Joan i la primera que vaig veure “iMe”). Com si fos un episodi de Twiligh Zone, ens transllada aquest cop en l’enfrontament entre pare i fill. Per camins entre la ficció i la realitat i amb petits tocs de ciència ficció Sci-Fi que tantes bones estones ens ha dónat anterioment Roc.

Aquest cop Roc Esquius ha estat acompanyat per Pep Antón Muñoz i Jaume Casalsi dirigit per Antonio Calvo en una proposta en que la ciència-ficció es combina amb el drama paterno-filial que es perceb a l’inici. El protagonisme de la funció és tant de l’escenari i la il·luminació com dels actors, ja que amb molt poc ens han de transmetre tota la tensió entre els dos protagonistes. I en aquest cas, Pep i Jaume es complementen entre ells per fer-nos real el seu personatge.

Per veure la resta de l’opinió, podeu seguir el següent  l’enllaç

← Tornar a Eli

Enllaç copiat!