Eli

7/11/2018

Com un episodi de la Dimensió desconeguda

Aquest cop anem a la prévia de “ELI” a la Sala Versus Glòries. A més amb una grata sorpresa , ja que en un dissabte amb fúlbol i jugant el Barça, el teatre estava totalment ple amb bastant jovent.

Aquest cop, Roc Esquius ha escrit una obra de ciència ficció (com vam veure amb Mars Joan i la primera que vaig veure “iMe”). Com si fos un episodi de Twiligh Zone, ens transllada aquest cop en l’enfrontament entre pare i fill. Per camins entre la ficció i la realitat i amb petits tocs de ciència ficció Sci-Fi que tantes bones estones ens ha dónat anterioment Roc.

Aquest cop Roc Esquius ha estat acompanyat per Pep Antón Muñoz i Jaume Casalsi dirigit per Antonio Calvo en una proposta en que la ciència-ficció es combina amb el drama paterno-filial que es perceb a l’inici. El protagonisme de la funció és tant de l’escenari i la il·luminació com dels actors, ja que amb molt poc ens han de transmetre tota la tensió entre els dos protagonistes. I en aquest cas, Pep i Jaume es complementen entre ells per fer-nos real el seu personatge.

Per veure la resta de l’opinió, podeu seguir el següent  l’enllaç


Tot el que necessites per anar al teatre

Eli

Eli és un espectacle escrit per Roc Esquius i dirigit per Antonio Calvo, on la quotidianitat d’un pare i un fill es veu alterada per la presència d’Eli, una màquina que encarna diferents personalitats per tal de no estar mai sol.

Sinopsi

La relació entre un pare i un fill que viuen sota el mateix sostre està greument malmesa per tots els buits que ocupen les paraules i emocions que no han sabut compartir durant els últims quinze anys. El dia del seu vint-i-cinquè aniversari, el fill rep un regal del pare que, indirectament, els obligarà a enfrontar-se a tot el que tenen dins, al que tenen fora, i al que ja no tenen. Aquest regal és una ELI, una màquina on hi pots crear les personalitats que vulguis per a que mai estiguis sol.

Video

Fotos

Eli

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Mar
  12345

  Una molt bona obra. 2 gran actors damunt d’un escenari. Totalment recomenable.

  02/11/2018
 • Leonor Espejo
  12345

  Eli, una obra molt recomenable, amb el gran Pep Anton Muñoz i en Jaume Canals. Ens han fet plorar d emoció. On la paraula és molt important i la paraula t “estimo” la protagonista de la vida. Gràcies , gràcies i moltíssimes gràcies per remoure emocions!

  02/11/2018

Articles relacionats