Llarga vida a #ElReiBorni

El rei borni

El rei borni
13/09/2013

Com les altres obres de la factoria FlyHard, ens trobem amb un èxit que ha trepitjat fort i ha tingut més vida fora. Igual que Litus, Smiley, La nostre Champion,… aquest El Rei Borni vol agafar el relleu.

Una obra rodona des del primer moment. Portat fins el límit, ens fa riure i pensar en un mateix moment. Aquest text provoca la reflexió i el dubte gràcies al Rei Borni que fa que la resta de personatges puguin obrir els ulls davant les idees que va donant. I amb aquest moment obre les portes a la reflexió del públic.

Igual que el primer cop, m’he cautivat amb el treball de Betsy Túrnez, el personatge que fa de parella del mosso. Una noia innocent i un xic ximpleta, crédula e inocent que connecta amb tot el públic. Arribant a la caricatura de la xoni de barri, a vegades diu les veritats que pensem.

Com sempre sobresurten els actors Alain Hernández i Miki Esparbé. Tots dos tenen el pes de l’obra. Els seus personatges son ambigus i et fan riure en moments que voldries plorar, i a l’inversa. Una obra que ens fa riure i pensar a l’hora, sense la típica moralina que podem veure en altres obres amb missatge.

Més informació …

Encara hi ha temps per tornar a veure-ho al BARTS a partir del 8 d’octubre

 

← Tornar a El rei borni

Enllaç copiat!