El millor regal que li pots fer al petit príncep que tens dins teu

El Petit Príncep: El Musical

07/12/2014

L’adaptació de la faula de Saint-Exupéry és un dels regals més inesperats de la cartellera teatral. L’espectacle que presenten l’Àngel Llàcer, el Manu Guix i La Perla 29 capta l’essència i totes les capes del “fals” conte infantil.

Però no només és brillant la dramatúrgia que ha fet Marc Artigau. La música composta pel Manu Guix per l’espectacle és una joia que, alerta, enganxa. Cançons com “El Fanaler” o “Vull ser el teu amic”, et faran somriure i que els peus es moguin sols seguint el ritme. També, cal destacar, el tema “La Rosa”. És una cançó tan delicada, i alhora, tan sensual, que només faltava que l’interpretés l’Elena Gadel per omplir-ho encara més de màgia.

L’elecció del Petit Príncep és tot un encert. Fa una interpretació que transmet tanta franquesa i humanitat que emociona. Secundat pels grans Xavi Duch, Marc Pociello; i la ja esmentada Elena Gadel.

Sí, és una obra familiar, però faig la recomanació pels adults per que es treguin els prejudicis del teatre familiar de sobre i vagin a gaudir d’aquesta meravella. És el millor regal que li pots fer al petit príncep que tens dins teu.

← Tornar a El Petit Príncep: El Musical

Enllaç copiat!