Diversió i rialles assegurades.

El pare de la núvia

El pare de la núvia
26/10/2019

El pare de la núvia no és cap pèrdua de temps. Si és cert que la història no és gaire original, però la trama és simpàtica i té moments que sorprenen i et fan riure de valent. Sense spoilers, és una d’aquelles comèdies que amaguen sorpreses i que, per tant no es poden explicar del tot. Només us diré que un espectacle escrit pel Joel Joan no seria complet del tot sense un toc musical, i és MOLT BO (recordant el seu mític personatge d’en David a la sèrie Plata Bruts quan canta “This girl will be mine” per a lligar-se una noia en el capítol que van a la platja).

Personalment vaig sortir del teatre molt contenta. El pare de la núvia és una obra esbojarrada, amb bon ritme i riures a dojo. Això si, no espereu diàlegs profunds ni gaire transcendentals.

Com era d’esperar, trobem de nou un Joan Pera de 10 en la seva interpretació. Gairebé tot el pes de les escenes recauen en ell (en excepció del gran Pep Sais que sap també com endur-se el públic a la butxaca amb la seva particular gràcia) i condueix la trama perquè els 150 minuts de l’obra no es facin en cap moment feixucs.

També vull destacar la feina de la magnífica actriu Maife Gil que, tot i que no surt gaire a escena, conquista el públic en totes les seves aparicions. I pel que fa als protagonistes més joves personalment també crec que se’n surten amb la nota alta.

Fan falta més comèdies com aquesta al Teatre Condal, que et facin passar una bona estona i riure sense parar. Molt recomanable per a tots els públics.

← Tornar a El pare de la núvia

Enllaç copiat!