La por al desconegut

El meu monstre

El meu monstre
25/02/2024 - SAT! Sant Andreu Teatre

La Cia Las dueñas del balón ens presenten El meu monstre, un espectacle sense paraules que parla amb l’expressió corporal, la dansa i el treball amb objecte.

En la programació del S.A.T Dansa en cos i ànima, El meu monstre es considera una funció de dansa familiar, especialment dedicat a  nens i nenes de més de quatre anys. És també una obra per adults pel contingut, pel missatge, per l’encant de la presentació, per la música i la riquesa conceptual. És doncs, un espectacle per tothom. Els més menuts hi veuran música, moviment i color. Els més grans hi trobaran un conte, una història que inquieta quan apareix el monstre però que desapareix la tensió amb l’acostament i l’amistat.  Els més grans entendran la por al desconegut que se’n va amb l’acceptació. Alguns es preguntaran pels aspectes més tècnics  però a tothom aportarà alguna cosa. El millor és que no et deixa indiferent i et commou la veritat del contingut i la bellesa del conjunt.

La participació del públic sempre és ben rebuda entre els menuts i quan s’encenen els llums de sala i s’acosta una de les actrius, els nens comparteixen la por tot rient.

Le dues intèrprets són Angie Mas i Bea Vergés, directores de l’espectacle, creadores de la coreografia  que amb l’ajuda dels responsables de l’espai sonor Sergi Riera i Santi Carcassona i la de disseny de llum, Marieta Rojas,  aconsegueixen donar una vistositat i elegància a una història conceptual, actual i crítica.

L’aspecte més vistós de l’obra és un gran globus que va canviant de forma mogut des de dintre per una de les intèrprets mentre des de fora, l’altre interactua, s’espanta, s’aparta, s’allunya, s’acosta, el mira, el toca, hi juga, hi parla, l‘abraça i l’estima.

Només afegiré que el públic no marxava del teatre. La cap de sala amablement ha hagut de convidar a tothom a sortir.

← Tornar a El meu monstre

Enllaç copiat!